Musikkinnspilling

Ønsker du å spille inn en demo, singel, EP eller plate? Eller bare å jobbe med å lage ny musikk i et profesjonelt musikkstudio sammen med en musikkprodusent? Du kan leie studio med musikkprodusent time for time, til dagsrate, helgepakke, ukespakke eller avtale en spesiell pakkepris til ditt prosjekt.

Miksing & Mastering

Vi utfører miksing og mastering av innspilte låter slik at de blir klar til distribusjon. Vi tar en fast pris per låt, noe avhengig av lengde, og med mengderabatt om du f.eks. kommer med en hel plate om gangen.

Musikkvideo

Vi og våre samarbeidspartnere kan tilby komplette musikkvideoproduksjoner. Vi kan produsere enkle lavbudsjetts videoer hvor artist eller band filmes mens man synger/spiller i studio, eller større produksjoner som kan involvere flere locations og en story. Vi har løsningen som passer deg og ditt budsjett.

Film/TV

Skal du gjøre film- eller TV-opptak? Vi kan tilby små og store studiofasiliteter, enten du skal gjøre opptak med eller uten lyd. Vi kan også stille med lyssetting, kamera og lydinnspilling. Skal du gjøre opptak ute på locations så spør oss gjerne om våre location services.

Podcast

Driver du egen podcast? Vi har skreddersydde fasiliteter for podcastinnspilling – til og med videoopptak eller live video streaming i samme slengen om ønskelig.

Lydinnspilling

Har du andre lydbehov? Våre studioer er profesjonelt tuført og med god akustikk, og våre dyktige lydteknikere hjelper deg gjerne. Vi gjør alt fra opptak av musikk, tale, lydbok, foley, osv.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Send oss en e-post til post@studiok21.no eller bruk skjemaet under.